Preview Gis West "HTML5"-geoloket

Nu dat de ondersteuning van de Silverlight technologie in browsers 1 voor 1 weg valt, is er door de dienst ICT van de Provincie West-Vlaanderen geïnvesteerd in het opbouwen van een nieuw geoloket, gebaseerd op HTML5 technologie.

Storingen door migratie

Geachte gebruiker,


Momenteel zijn wij bezig om onze server bij te werken naar ArcGIS Server 10. Deze migratie kan mogelijk onderbreking van bepaalde diensten tot gevolg hebben. Wij doen er alles aan om deze hinder zo beperkt mogelijk te houden.
Gelieve ons te verontschuldigen voor de mogelijke onderbrekingen.


Alvast bedankt voor uw begrip.

Welkom op giswest.be

Welkom op GIS West!

De provincie West-Vlaanderen heeft zich tot doel gesteld om via het project 'Gis West II' een 'Geoserver' uit te bouwen die functioneert als een informatieknooppunt waarin de kennis van de gemeenten en provincie omtrent geografisch gerelateerde objecten wordt samengebracht. Om deze kennis optimaal te benutten, moeten zowel Gis-deskundigen, beleidsmensen, ambtenaren en/of burgers en bedrijven op een eenvoudige manier toegang kunnen krijgen tot deze 'Geoserver'.

Poperinge

Migratie Gis West website en platform

Op woensdag 4 november wordt het Gis West platform gemigreerd naar een virtuele serveromgeving en krijgt ArcGis for Server een update naar versie 10.3.1.

De geoloketten van GIS West niet meer ondersteund in Google Chrome. UPDATE!

De Microsoft Silverlight plug-in die nodig is om de Gis West geoloketten weer te geven wordt vanaf Google Chrome versie 42 niet meer ondersteund. UPDATE!

Wielsbeke

Ledegem

Lichtervelde

Tielt

Pagina's

Subscribe to www.giswest.be RSS